Magazin

2024 apricot crush - frissesség és vidámság

Kállai Anna
2023.12.11 19:30
2024 apricot crush - frissesség és vidámság

Az idei év színe vibráló, de ne ijedjünk meg tőle! A kreativitás és jól megválasztott kiegészítők segítségével könnyedén frissíthetjük fel ruhatárunkat.

Barack és a természetes színek 

Az Apricot Crush kiválóan működik a neutrális színekkel. Egy egyszerű fekete vagy fehér ruhadarab rögtön élettel telik meg, amikor hozzáadunk egy barack színű kiegészítőt. Egy ilyen kontraszt nemcsak stílusos, de emellett kifinomult eleganciát is kölcsönöz a megjelenésnek.


Diszkrét részletek

Azok számára, akik még óvatosan közelítenek az Apricot Crush színhez, ajánlott kezdetnek kisebb ruhadarabokkal, mint például egy táska, sál vagy ékszer. Ezek a részletek megadják a kívánt élénkséget, de nem dominálnak, így fokozatosan szokhatunk hozzá.

Komplementer színek

Ha nagyon sok türkizkék színű ruhád van, de az új narancsos-barackszín is tetszik, viseld őket bátran együtt; ha türkizkék táskával párosítod, akkor a táskát nagyon jól fogod tudni máskor is viselni. Ha két erőteljes színt használsz, a klasszikus bézs színű kiegészítők, mint egy bézs táska, , cipő, kabát biztosítanak egy egységes kinézetet. Ha szereted a nőies outfiteket, akkor egy pasztelllila blúz mellé bátran viselj hasonló színű lila táskát; így biztos nem lesz túl színes az összhatás.

 

Fedezd fel a Kállai Design webshop színes táska kollekcióját! A képen látható összes táska elérhető nálunk. Vásárolj most, és szerezd be az egyedi színes táskákat, melyek garantáltan feldobják stílusodat.