Magazin

2024 apricot crush - frissesség és vidámság
11
Dec

Az idei év színe vibráló, de ne ijedjünk meg tőle! A kreativitás és jól megválasztott kiegészítők segítségével könnyedén frissíthetjük fel ruhatárunkat.

Táska Lexikon
01
Okt

Üdvözöllek a táskák világában, ahol minden stílus és igény megtalálja a maga tökéletes kiegészítőjét! A webshopunk kínálatában számos táska típus vár, és segítünk eligazodni ebben a színes választékban.

   

  Hogyan tervez a BiriMagdi ékszert, a Kállai Design táskát, a Sulyandesign sálat és kardigánt?
  30
  Nov

  Most benézhetsz a színfalak mögé, elmondják a tervezők, hogyan terveznek, mi inspirálja őket.  

  Fotoszintetizáló felső? Interjú Kudron Annával a Pinkponilo egyik alapítójával.
  16
  Aug

  A Pinkponilo nem csak álmodozik egy jobb jövőről, de tesz is érte. Most egy olyan összművészeti eseményről beszélgettünk Kudron Annával, amelynek a főszereplői egy fotoszintetizáló festékkel festett felső egy táncművész és egy DJ. Majd zárásként egy ruhakiállítást nézhetünk meg a Paloma Fashion & Art egyik termében. Gazdag programban volt, életre kelt ruhák, közönséget körbecikázó tánc és egy belső udvart elárasztó zene és sok-sok gondolat.        

   

  Hogyan legyél stílusos és környezettudatos egyszerre?
  02
  Júl

  Megkérdeztük Balla Gabi stílus- és színtanácsadót, mit javasol azoknak a nőknek, akik nem csak stílusosan  szeretnének kinézni, de fontos számukra, hogy fenntartható divatmárkákat válasszanak maguknak, így megkíméljék a földet a felesleges hulladéktól.